Hur allt startade

Ett internt CRM-system för Arvid Nordquist-koncernen, en entreprenörsdriven försäljare och en doktorand i atomfysik som hellre ville bygga databaser. Det var så Nordman & Co började.

Vår verksamhet

På Vitec Nordman får alla en möjlighet att utvecklas och våra anställda får bidra med sin fulla potential, det är därför vi har trogna medarbetare som värdesätter laget framför jaget.

Vitec Nordman genomsyras av våra tre värdeord

Produkterna är vår grund

För oss är det viktigt att ta ansvar och förstå våra kunders affär för att kontinuerligt kunna utveckla och förbättra våra nischade produkter. Vi tror på helhet, enkelhet och välgrundade beslut som baseras på fakta. Ni kan lita på oss idag och imorgon - to rely on today and tomorrow. 

Öppenhet och förtroende

Kunden och glädje i fokus! Vi är öppna i våra dialoger och strävar alltid efter en personlig och långsiktig relation, vi värdesätter våra kunders åsikter högt när vi utvecklar våra program. Man blir inte marknadsledande om man inte lyssnar till kundens behov.

Gör det enkelt

Vi erbjuder enkla lösningar i nära och tydlig dialog med syftet att skapa värde och lösa rätt problem för våra kunder. Med våra smarta produker, en helhetslösning behöver man inget annat system än Argus. Keep it simple!