Argus CRM

Vi tror på helhet, enkelhet och effektivisering och har därför samlat allt inom samma system, ett komplett säljverktyg för dig som är ute på fältet, sitter på kontoret eller sköter upphandlingar med dina leverantörer.

Kontakta oss

Det kompletta säljstödet

Ett av marknadens smartaste säljstöd som används av över hundra säljkårer i Norden. Med Argus CRM är säljaren snabbt igång och har allt samlat i ett verktyg.

Argus CRM ger en bra start på dagen där säljaren har full koll på planerade besök, besökshistorik, orderstatus, kampanjer och kontroll över kundbesöket utan att behöva vara uppkopplad mot internet.

Vid slutet av dagen överförs dagens arbete med ett enkelt knapptryck till backoffice där försäljningschefen eller säljkoordinatorn när som helst kan analysera säljkårens insatser, bistå med stöttning samt förbereda kommande uppgifter.

Säljarens program finns som app för iPadiPhone och Windows 10.

Perfect Store - Skapa rätt förutsättningar

”Perfect Store” är en butik där konsumenter hittar rätt produkter på rätt plats, presenterade på bästa möjliga sätt för att påverka köpbeteendet.

Argus Perfect Store sätts upp utifrån era egna KPI:er och bygger på att dessa poängsätts.

Säljarna kan direkt på varje kund se aktuell status och påverka genom olika aktiviteter i butik.

Argus BI - Blixtsnabb uppföljning

Ett lättöverskådligt rapportverktyg för att enkelt kunna följa upp säljarnas aktiviteter där alla inom företaget kan ta del av informationen. Här kan du exempelvis hantera besök, order, distribution, marknadsfrågor, kampanjutfall och mycket mer. Givetvis finns det olika diagram och färdiga smarta rapporter inbyggda i Argus BI.

Argus PiX - Samla säljkårens bilder

Argus PiX är ett enkelt verktyg för bildhantering med mycket inbyggd funktionalitet. Här ser du resultatet av tagna bilder kopplade till marknadsfrågor eller bilder som kopplas till olika taggar, ex. för att jämföra hyllombyggnader #före och #efter. I galleriet kan du markera och ladda ner de bilder du vill ha antingen som en PDF eller ZIP-fil.

Argus PiX Companion

Med Argus PiX Companion går det bra att ta bilder och svara på marknadsfrågor utan vara kopplad till ett distrikt. Bilder och marknadsfrågor som besvaras kopplas ihop med vald kund och kan enkelt följas upp i Argus PiX.

Kunder visas i avståndsordning utifrån position. Närmaste butik först osv. för en tidsoptimerad arbetsdag. Kundlistan är även sökbar på kunder som ligger utanför närområdet om bilder ska läggas in i efterhand. Det finns också möjlighet att välja kunder från karta.

Argus Presentation - Visualisera dina erbjudanden

Med vårt presentationsverktyg kan du skapa säljpresentationer med pdf-filer, bilder och filmklipp. Du kan också koppla artiklar till varje bild som gör att du kan ta order utan att lämna presentationsverktyget!

En annan mycket uppskattad funktion är att spara ner presentationen till ett förslag med föreslagna volymer som du sedan kan lämna över till kund.

Anbudsmodul - Kalkyleringsprogram för Foodservice

Här hanterar du alla dina offerter och anbud – från ax till limpa. Givetvis med ett upplägg och en utskrift som grossisterna accepterar. Skapa en offert, kopiera den till fler kunder och priserna ändras automatiskt mot de aktuella prislistorna.

Här kan du även läsa in fakturor, matcha dem mot dina anbudsstöd, följa volymer och ekonomiska kalkyler och mycket mer. Ett riktigt kraftfullt kalkyleringsprogram!

Effektiva integrationslösningar

Vitec Nordman är experter på säljoptimering. Vi har skapat många effektiva lösningar för att koppla samman Argus, vårt CRM-system, med olika system som våra kunder använder.

Har du egen BI lösning eller anlitar en annan leverantör? Vi har fördefinierade och anpassningsbara API:er.