Nyfiken på Argus Analyspaket?

Alla förstår nog fördelarna med kraften av data och datagenererade insikter, men hur omvandlar du dem till de säljaktiviteter som gör mest skillnad? Låt oss börja från början och hur vi jobbat med utvalda analyser som driver försäljning och kundinsikt. Genom att analysera data som antal kundbesök, volym, distribution och POS-data kan vi uppnå flera fördelar som direkt påverkar vår försäljning.

Argus Analys dashboard

Analyser ger oss möjligheten att arbeta datadrivet, fatta välgrundade beslut och optimera våra resurser. Genom att förstå och använda insikterna från analysen kan vi skapa en mer framgångsrik säljorganisation och öka vår försäljning. Därför har vi lagt fokus på det våra kunder efterfrågar mest - ett mer effektivt, mer träffsäkert och enklare sätt att omvandla de insikterna till faktiska aktiviteter. I Argus erbjuder vi nu paketet "Mål, Analys och Rapporter" vilket är en vidareutveckling och stor förbättring av det du kanske känner igen från tidigare som BI-rapporter.

Hitta white spots

För oss är det självklart och viktigt att förenkla det som är en stor utmaning för många - att omvandla insikter till faktiskta aktiviteter - och de nya dynamska analyserna; Distribution, Besök och Volym är utvecklade för just det - att snabbt, enkelt och kraftfullt se era möjligheter - era white spots.

Ökade möjligheter med POS-data

I Analyspaketet ingår även möjligheten att inkludera POS-data. Vi har valt att kombinera POS-data med distributionsmätningar och lagda order för att ge en så omfattande analys som möjligt så att du lättare kan hitta de avvikelser som kan omvandlas till möjligheter för er. Precis som med de andra analyserna kan du i denna White spot dyka ner på djupet i både distrikt och produktkategorier.

Att omvandla analys till faktiska aktiviteter är enkelt

Genom djupdykningar och tydlig filtrering i de dynamiska analyserna kan du klicka dig vidare tills du hittat avvikelser och i bakgrunden skapas listan med aktiviteter som du enkelt kommunicerar vidare till den som ska utföra.

Boka demo idag