Effektiva integrationslösningar

Vitec Nordman hjälper dig att optimera din försäljning genom att koppla samman Argus, vårt CRM-system, med de system som du redan använder i din verksamhet.

Kontakta oss

Effektiva integrationslösningar

Vitec Nordman är experter på säljoptimering. Vi har skapat många effektiva lösningar för att koppla samman Argus, vårt CRM-system, med olika system som våra kunder använder.

Vi kan hantera allt från enkla CSV-filer till avancerade ESAP20-flöden som artikelinformation, order och orderstatus till och från olika affärssystem, såsom SAP R/3, Fortnox, Monitor, M3, Infor.

Vi kan också integrera produktinformation från PIM, kampanjer från TPM. Vi har byggt rest-apier för överföring av order till och från GARP, Fortnox, Stockfiller. EDIFACT-representantorder till grossister, vi kan prata med din befintliga VAN-leverantör som Strålfors eller Pipe Chain.

Arbetar ni med rabatter eller ersätter ni kross? Inga problem, vi kan leverera pain, iso och bgc filer till banken och underlag som SIE, färdiga excel-mallar eller textfiler till din ERP systemet.

Har du egen BI lösning eller anlitar en annan leverantör? Vi har fördefinierade och anpassningsbara API:er.

ESAP20-flöden

Skicka och ta emot artikelinformation, order och orderstatus mellan Argus och olika affärssystem, såsom SAP R/3, Fortnox, Monitor, M3, Infor. Detta görs med ESAP20-flöden, som är en standard för elektronisk affärskommunikation.

Orderöverföring

Använda rest-apier för överföring av order till och från GARP, Fortnox, Stockfiller. Rest-apier är webbtjänster som gör det möjligt att utbyta data mellan olika system via internet.

TPM (Trade Promotion Management)

Skapa och följa upp kampanjer från TPM (Trade Promotion Management) som är ett system för att planera och analysera marknadsföringsaktiviteter.

Integration mot PIM

Integrera produktinformation från PIM (Product Information Management) som är ett system för att hantera och distribuera produktdata till olika kanaler.

Bankfiler

Hantera rabatter eller ersättningar för krossade produkter. Vi kan leverera pain, iso och bgc filer till banken. Dessa filer innehåller information om betalningar och transaktioner. Vi kan också leverera underlag som SIE (Standard Import Export), färdiga excel mallar eller textfiler till ditt ERP-system (Enterprise Resource Planning) som är ett system för att styra och samordna resurser i företaget.

Application Programming Interface

Ansluta till din egen BI-lösning (Business Intelligence) eller Catman, som är en tjänst för att analysera och optimera sortimentet. Vi har fördefinierade och anpassningsbara API:er (Application Programming Interface), som är gränssnitt för att kommunicera med andra system.

EDIFACT

Skicka EDIFACT-representantorder till grossister. EDIFACT är ett format för elektroniska dokument som används i handeln. För att skicka EDIFACT-dokument behöver du en VAN-leverantör (Value Added Network) en tjänst som överför och lagrar dokumenten åt dig. Vi kan prata med din befintliga VAN-leverantör, till exempel Strålfors eller Pipe Chain.